Rätt person, Rätt pannben, Rätt position.

Hitta rätt pannben med Infinity HR

Att driva flera av Sveriges största rekryteringsprojekt med hög kvalitet ställer höga krav på oss. Vi brukar likställa vårt jobb med att vara agent – vårt jobb går ut på att hitta rätt spelare till rätt lag. Vårt uppdrag är att hitta den perfekta matchningen för såväl kund som kandidat, i ett nära samarbete med båda parter. Är ni redo att hitta er nästa lagspelare?

Hitta rätt lagspelare

HR-konsulter

Är ni i behov av att snabbt tillsätta en HR-konsult med specifik kompetens? Komplettera ert team med en interimskonsult som besitter kompetensen som saknas! Våra HR-konsulter har strategisk kunskap och lång erfarenhet inom yrket men de har framför allt rätt pannben och personlighet. Vi tillsätter affärsdrivna HR-konsulter som med nyfikenhet och lyhördhet gör skillnad på ert bolag.

Mer om våra tjänster

Ett urval av våra nöjda partners

Fler partners

Rekryteringsbolag med fokus på employer branding

Grunden för ett företags framgång läggs i företagskulturen och medarbetarna är hjärtat i bolaget. I jakten på talanger med rätt attityd krävs ett starkt arbetsgivarvarumärke som byggs inifrån och ut. Vi stöttar er i employer branding-arbetet för att ni ska kunna behålla, attrahera och rekrytera talanger med rätt personlighet!

Med vår bakgrund och kompetens inom sport, mode och retail vågar vi påstå att få kan matcha oss vad gäller kundleverans. Vi är rekryteringsbolaget som rekryterar utifrån energi, kultur och pannben. Simple as that!

Läs mer om employer branding