Mårten är medarbetare på Infinity HR i

En äkta entreprenör med passion för att utveckla och driva processer

Med rötter i Sandviken och ett genuint intresse av att driva bolag var Mårten Näsvall en av nyckelspelarna när Infinity HR grundades. Han är positivt inställd till den digitala utvecklingen inom rekrytering och drivs av att utveckla ramverk. Med sann laganda och tydlig målsättning är Mårten COO och Senior Recruiter på Infinity HR.

Som ung flyttade Mårten till Stockholm för att ta vara på sitt naturintresse och därmed studera geografi och meteorologi. Det tog dock inte lång tid innan Mårten insåg att han ville jobba med människor och bytte därför riktning och sökte in till personalvetarprogrammet. Efter många lyckade år inom rekrytering valde Mårten att starta eget rekryteringsföretag – Infinity HR. Med fokus på etablering av varuhus drev Mårten många omfattande processer för välkända varumärken såsom hamburgerkedjan MAX och City Gross.

– Från att tidigare enbart ha arbetat med retail och etableringsrekryteringar för några få varuhuskedjor fokuserar vi numera på att genom aktiv försäljning bredda vår kundbas. Vi vill bredda antalet och typen av kunder och vi har kapaciteten att göra det. Vi gör idag minst lika många rekryteringar som inte är butiksrelaterade, inleder Mårten.

Starka lagspelare med rätt attityd 

Infinity HR har en tydlig företagskultur som karaktäriseras av positiv attityd, rätt inställning och laganda. Enskilda karaktärer som är starka lagspelare är precis vad Infinity HR vill leverera till deras kunder. De egenskaperna är svåra att förmedla genom ett CV vilket gör att det personliga brevet bör sticka ut men samtidigt behålla den genuina touchen.

– Har kandidaten ett CV som prickar in de färdigheter vi söker bokar vi in en intervju oavsett men det är det personliga brevet som avgör många gånger om vi vill träffa kandidaten. Mitt tips är att lägga krut på det personliga brevet där det tydligt ska framgå vilka egenskaper personen besitter och varför de är klockrena för jobbet, fortsätter Mårten.

En av Mårtens hjärtefrågor är att driva processer. Perfekta processer resulterar i att det är enkelt att ta anställning hos oss, enkelt att vara kund och enkelt att vara en kandidat. Mårten beskriver känslan av att tillföra värde när han introducerar kandidater till kunder som de annars inte hade kommit i kontakt med. Tack vare hans långa erfarenhet finns ett stort nätverk som han kan involvera i sina processer.

– Min roll är varierande och jag tycker det är minst lika roligt att läsa CVn som att genomföra kundmöten. Allt ingår i att driva bolag och det drivs jag av, berättar Mårten. 

Employer branding  

Framtiden ser ljus ut för Mårten och Infinity HR, även om det involverar en del utmaningar – roliga utmaningar. Målet är att expandera vilket innebär fler medarbetare och fler uppdrag. Employer branding-arbete och omfattande uppdrag för kunder kompletteras med konsulteringstjänster och sälj.

– Jag är stolt över de varumärken vi arbetar med och som förlänger samarbetet med oss år efter år. Ibland måste jag nypa mig i armen men det är resultatet av hårt och genuint arbete som lett till goda kundrelationer och tillit, fortsätter Mårten.

När Mårten inte driver bolag umgås han med sin familj och sina vänner. Han har en passion för skidåkning och åker ofta upp till stugan i Bruksvallarna där han hämtar energi och inspiration och utför sommar- och vinteraktiviteter med familj och vänner. Sport är en stor del av hans liv och det är tydligt hur laganda och ett jävlaranamma genomsyrar både hans arbete och bolaget.  

3 snabba frågor med Mårten Näsvall, COO och Senior Recruiter på Infinity HR 

Vem och vad skulle du ta med dig till en öde ö?

– Jag hade tagit med mig Jonatan Unge och ett ölfat, det hade blivit kul på den öde ön i alla fall!

Vad föredrar du? Skidsemester eller solsemester?

– Jag tycker om solsemester också men väljer skidor, det är en stor passion, framför allt randonée!

Hockey eller fotboll?

– Helst fotboll, jag håller på AIK. Just nu är det mycket fokus på damerna i VM – vilken prestation!