Om oss

Vi ser rekryteringsprocessen som en tävling och Skandinavien är vår arena. När det handlar om rekrytering och att hyra ut konsulter nöjer vi oss inte med annat än en guldmedalj. För oss innebär vinsten rätt person med rätt pannben på rätt position. Vårt signum och vårt löfte är; kunskap och passion på varje position.

Företagskultur och värderingar

På vägen mot vinsten är vi måna om att det går rätt till, för såväl kund som sökande kandidater. Vi är närvarande och tillgängliga under hela processen och lägger stor vikt vid att lära känna samtliga parter. Vi anammar er kultur och era värderingar för att hitta en person med rätt glöd och passion som matchar er företagskultur.

Ett jävlaranamma

Vi kavlar upp ärmarna och gör det som krävs. Vi nöjer oss inte med en silvermedalj utan vi letar envist, engagerat och målmedvetet efter personen med rätt personlighet. Genom att få de utvalda kandidaterna presenterade kan ni välja den bästa kandidaten i en tidsbesparande process. Vi ser det som en sport att gå igenom CV:n och intervjua merparten sökande som en del i att stärka ert employer brand. Det frigör tid för er och gör att ni har möjlighet att arbeta med era huvuduppgifter.

Effektivitet skapar mervärde

Infinity är det personliga rekryteringsbolaget med det stora nätverket. Vi finns där våra kunder och sökande kandidater finns. Vi tror på det klassiska sättet att rekrytera – att träffa personen, i kombination med digitaliseringens fördelar. Vår process är effektiv och skapar mervärde på många sätt – i form av rätt person på rätt plats, ett större nätverk och nära relationer. Framför allt är det tids- och kostnadseffektivt för er som kund.