Artiklar

12 träffar(sida 1 av 2)

Coop Mitt har expanderat med flertalet betydande roller

Vid årsskiftet 21/22 expanderade Coop Mitt med närmare 50 procent när de växte med över 30 butiker. För att kunna expandera med framgång behövde teamet stärkas upp med ett flertal nyckelpersoner. Infinity HR anlitades som rekryteringspartner och tillsatte bland annat B2B-ansvarig, Affärsområdeschef, Regionchef och en ansvarig hyresförhandlare. Utöver det har de även tillsatt en driftsupportchef och HR Business Partner. Magnus Wåhlander är vd på Coop Mitt och han berättar om samarbetet och resultatet.

Infinity HR expanderar med det nya affärsområdet Infinity Solutions

Efter en lyckad implementering av Infinity IT Consulting utökas nu verksamheten ytterligare genom Infinity Solutions. Det nya affärsområdet riktar sig främst mot industrisektorn och banar väg för genomtänkta rekryteringar, ledarskapsutveckling och effektivare processer.

“Infinity HR har modet att tänka annorlunda och presenterar nytänkande kandidater!”

I samband med att Åhléns startade upp sitt nya högautomatiserade centrallager i Rosersberg uppstod behovet av att utöka management-teamet. Valet av rekryteringsbyrå föll på Infinity HR och samarbetet kännetecknas av modet att tänka annorlunda och pannben. Sema Söderhäll, Chief Supply Chain Officer på Åhléns, berättar om den lyckade rekryteringsprocessen och samarbetet.

IT-konsulten Alonso Quiñones bidrar till att stärka IT-kompetensen i Sverige hos Infinity IT Consulting

I en snabbföränderlig omvärld finns ett omfattande behov av IT-kompetens. Alonso Quiñones har gedigen kompetens inom IT med fokus på tekniska roller och management. Sedan slutet på 2021 är han konsult och Acting CTO på Infinity IT Consulting och just nu i ett konsultuppdrag på Karolinska Universitetssjukhuset. Han säkrar kompetens internt genom att bidra med att utveckla de olika tekniska affärsinriktningarna (IT-säkerhet, IT-Management och DevOps) samt drifta ett IT-labb. Samtidigt implementerar han automatiserade processer hos kund.

Infinity HR erbjuder 360°-lösning med nya affärsområdet Infinity IT Consulting

Infinity HR har alltid strävat efter att leverera rätt person, med rätt pannben, till rätt företag. Samtidigt ökar behovet av IT-kompetens på marknaden ständigt i takt med utveckling och digitalisering. För att kunna möta dagens och framtidens efterfrågan väljer de nu att utöka sin verksamhet med ett nytt affärsområde – Infinity IT Consulting.

Infinity HR stärker sitt team med Hanna Sundin i takt med utvecklingen av nytt affärsområde

Infinity HR har under det senaste året märkt av ett tydligt ökat behov av IT-kompetens på marknaden. För att kunna matcha efterfrågan och dessutom driva egen tillväxt utökar de därför sitt team med Hanna Sundin från september 2021. Hon blir CEO för Infinity IT Consulting. Hanna besitter gedigen erfarenhet av konsultverksamhet inom IT och kompletterar på så vis företaget med ovärderlig kompetens – samt med hennes naturliga driv och konstanta framåtanda.

Ett samarbete som präglas av flexibel kommunikation

I samband med expandering och uppstart av ett nytt lager i Stockholm behövde HAYPP Group och dotterbolaget Snusbolaget genomföra ett antal nyrekryteringar. Logistikchefen för HAYPP Group, Jonas Kolehmainen, valde då att fortsätta sitt tidigare samarbete med Infinity HR – ett partnerskap som präglas av flexibel kommunikation.