Artiklar

7 träffar(sida 1 av 1)

Infinity HR erbjuder 360°-lösning med nya affärsområdet Infinity IT Consulting

Infinity HR har alltid strävat efter att leverera rätt person, med rätt pannben, till rätt företag. Samtidigt ökar behovet av IT-kompetens på marknaden ständigt i takt med utveckling och digitalisering. För att kunna möta dagens och framtidens efterfrågan väljer de nu att utöka sin verksamhet med ett nytt affärsområde – Infinity IT Consulting.

Infinity HR stärker sitt team med Hanna Sundin i takt med utvecklingen av nytt affärsområde

Infinity HR har under det senaste året märkt av ett tydligt ökat behov av IT-kompetens på marknaden. För att kunna matcha efterfrågan och dessutom driva egen tillväxt utökar de därför sitt team med Hanna Sundin från september 2021. Hon blir CEO för Infinity IT Consulting. Hanna besitter gedigen erfarenhet av konsultverksamhet inom IT och kompletterar på så vis företaget med ovärderlig kompetens – samt med hennes naturliga driv och konstanta framåtanda.

Ett samarbete som präglas av flexibel kommunikation

I samband med expandering och uppstart av ett nytt lager i Stockholm behövde HAYPP Group och dotterbolaget Snusbolaget genomföra ett antal nyrekryteringar. Logistikchefen för HAYPP Group, Jonas Kolehmainen, valde då att fortsätta sitt tidigare samarbete med Infinity HR – ett partnerskap som präglas av flexibel kommunikation.

Infinity HR referenscase SES

En unik rekryteringsprocess med personligt fokus

I början av augusti påbörjade Niklas Söderberg, Malin Ekman och Ulrika Eng sina roller på SES Sponsring & Eventservice. Rekryteringen sköttes av Infinity HR som utförde uppdraget med stort engagemang. Samtliga tre menar att intresset för sina nuvarande tjänster blev större tack vare Infinity HR:s välskötta och personliga process.