Ett samarbete som präglas av flexibel kommunikation

I samband med expandering och uppstart av ett nytt lager i Stockholm behövde HAYPP Group och dotterbolaget Snusbolaget genomföra ett antal nyrekryteringar. Logistikchefen för HAYPP Group, Jonas Kolehmainen, valde då att fortsätta sitt tidigare samarbete med Infinity HR – ett partnerskap som präglas av flexibel kommunikation.

Gedigen bakgrund inom logistik och detaljhandel 

HAYPP Group bedriver e-handel över stora delar av världen, varav de största marknaderna är Sverige, Norge och USA. I Sverige har bolaget sitt nyöppnade distributionscenter. Jonas har arbetat som logistikchef på företaget i två år och har en gedigen bakgrund med 20 år inom logistik och detaljhandel. 

– I min roll på HAYPP arbetar jag exempelvis med betallösningar, check out på alla siterna, fraktalternativ, lager, inköp och kundservice. Förutom det har jag en plats i koncernens ledning och är delaktig i rekryteringsprocesser – som den vi genomförde senast med Infinity HR, inleder Jonas.

Smidigt samarbete 

Vid uppstarten av det nya lagret anlitades Infinity HR för att hantera rekryteringsprocessen. Jonas beskriver att rekryteringen har karakteriserats av god leveranskvalitet, strålande kundfokus och enkel samt flexibel kommunikation. 

– Jag har använt mig av företaget under rekryteringar på tidigare arbetsplatser och har alltid varit väldigt nöjd med leveransen. Det var därför en självklarhet att tillämpa samma lösning igen – Infinity HR är snabba, smidiga och lätta att kommunicera med, berättar Jonas.

Med kunden i fokus 

Det Jonas värdesätter mest i samarbetet är hur de arbetar med kunden i fokus. Att de lägger stor vikt vid att lära känna kundens behov och kompetenskrav för att kunna genomföra en lyckad rekrytering av hög kvalitet. 

– De förstår sig verkligen på vår verksamhet och kultur vilket är avgörande i en rekryteringsprocess. Jag uppskattar att de lägger ner sin tid och själ på att sätta sig in i våra behov för att leverera rätt individ – det visar på mycket hög lyhördhet. Samarbetet har alltid varit smärtfritt och smidigt, vilket enligt mig är det bästa betyget!, avslutar Jonas.

Jonas Kolehmainen, Logistikchef HAYPP Group.