Rekrytering

Att hitta rätt lagspelare kräver erfarenhet och kompetens – en enkel match för Infinity HR. Är ni redo? Nu kör vi!

Varför Infinity HR?

På Infinity HR lär vi känna våra partners – på riktigt. Detta gör oss unika. Med driv, passion och energi jobbar vi mot ett mål: att hitta den perfekta matchningen. För både partners och kandidater. Det finns inga genvägar till en lyckad rekrytering. Vi analyserar, utvärderar och läser av på djupet. Genom att våga gå in och kritiskt analysera och komma med rekommendationer blir vi er proaktiva partner. Att hitta rätt person med rätt pannben innebär för oss att tro på personen bakom CV:t och vi intervjuar merparten av sökande till den specifika tjänsten. Det gör oss till det personliga rekryteringsbolaget med det stora nätverket.

Vår filosofi som rekryteringsbolag

Vi har en enkel filosofi som genomsyrar allt vi gör. I jämförelse med andra väljer vi att inte nischa oss – vi presterar oavsett bransch. Gemensamt för alla våra partners är en genomsyrande gemenskap och en stark företagskultur. Infinity HR tror på samarbete och teamwork – vi anammar er företagskultur och intervjuar era medarbetare för att fånga känslan ni vill förmedla. Vi är specialiserade på att hitta rätt person, med rätt pannben, till rätt position. Vi gör jobbet – ni väljer!

Rekrytering i sociala medier

Infinity HR är med i matchen på alla fronter. Vi finns där de kvalificerade kandidaterna finns och vi har den kunskap som krävs för att utnyttja sociala medier som effektiv rekryteringskanal. Att rekrytera i ett samhälle som ständigt är uppkopplat kräver digital närvaro och annonsering i sociala medier. Genom att rikta annonser i sociala medier når vi nyckelpersoner med rätt kompetens och i aktuellt geografiskt område. Allt för att hitta er nästa lagspelare!  

Att visa upp företaget i sociala medier är ett vinnande koncept även för företagskulturen – både för anställda och potentiella kollegor. Kandidater älskar att bekanta sig med en arbetsplats innan ansökan, vilket är en god anledning att arbeta aktivt med employer branding i sociala medier. 

Har ni stora ambitioner för era sociala medier, men brister i kompetens? Vi förser er mer än gärna med en specialist inom sociala medier tillsammans med vår partnerbyrå CHECK! Kommunikationsbyrå. Teamwork när det är som bäst!